Невена Божовић је пре нешто више од пола године све пословне обавезе „ставила на паузу", како би се максимално посветила ћерки Анки, која је тада тек била дошла на свет. 

Улога мајке јој и те како прија и каже да се веома добро снашла, а велику помоћ, признаје, има како од својих родитеља, тако и од мужевљеве сестре и мајке.

Фото: Катарина Михајловић

 

Ово је први пут да се певачица дотакла Ивановића, како свој породични живот иначе држи строго подаље од знатижељних погледа. 

Све се променило


- Јако сам се добро снашла. Као млађа сам шетала децу по комшилуку, играла сам се са њима, али тек сад кад сам добила своје дете схватила сам колика је то заправо љубав. Цео живот ти се промени, лежеш и будиш се пун енергије иако ниси спавао. Ништа ми није тешко, уживам у сваком дану. Тек кад доживиш тако нешто знаш колико је вредно - прича певачица. 


Око детета је читава породица вољна да јој помогне. 

- Истина, имам помоћ својих родитеља, супругове маме и сестре, сви су заиста ту, међутим не дозвољавам превише да се други мешају. Као мала сам доста времена проводила са баком и деком, сигурно ће и Анка, али сад док је баш мала највише воли да је уз маму и ја волим да сам уз њу. Уосталом мени није потребно много да је причувају, само док сам на проби - објаснила је Невена. 

Певачица која се својевремено из Србије због љубави преселила у Црну Гору тврди да је њена наследница хиперактивно, весело дете, којем константна путовања авионом не сметају. Млади брачни пар мезимицу свуда и без проблема води са собом, иако има тек седам месеци. 


- Стално са мамом и татом, путује и то је радује. Супруг и ја смо доста слични, хиперактивни пуни енергије, видим да је и она таква, никад јој није доста, стално нешто тражи, а примећујем у последње време да доста више личи на њега - искрена је била Невена. 

 

О проширењу породице тренутно не размишља. 

- Имам малу бебу код куће тако да на том пољу нема за сада планова. Планови су заправо да кроз месец, два објавим нове песме, да од маја кренем са наступима и то је више мање то. Сад сам сконцентрисана на њу, проширење породице не планирам - закључила је Божовићева. 

(Стори)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".