Певачица је признала да јој је једна колегиница подметала ногу и позивала на линч на националној фреквенцији у тренуцима када јој је било најтеже. Милица је овом приликом испричала шта се десило када су се након жестоких прозивки среле.

Фото: АТА имагес

 

 

- Да ли сматраш да си се доказала за ових 10 година, или да и даље треба да се доказује?

- Доказала сам се на неки начин. Доказујеш се прво међу десетинама хиљада кандидата, а онда да временом скинеш епитет једне од. Нисам желела да будем једна од, ја сам желела да будем Милица Павловић. Захвална сам Николи Бокуну који ме одвео на аудицију, али наравно да сам желела више. Чуде се што сам албум издала за своју продукцијску кућу, па наравно да је следећи фронт да издајем сама за себе, после толико труда и рада. Борила сам се за то, учила стварала 10 година. А онда се бориш да те прихвате колеге у музичком свету. Неће да те прихвате на почетку, држе зидине. Стално је била борба, а после се бориш са тим ''Она само игра'', па будимо реални има 500 њих који само играју, не бих толико трајала да не вредим - прича Милица.

Фото: АТА имагес

 

Многи су ти у почетку подметали ногу. Да ли се сада неко од тих колега јавља да ти честита или те поздрави?

- Да, да... Имала сам једну ситуацију, са једном колегиницом, није толико позната... Или можда јесте (смех). Ситуација управо у овом хотелу, вече је било, мој друг Златан је био са мном. Волим овде да дођем да пијем кафу... Доста приватних прослава сам овде направила и уживала. Е та колегиница је у тренутку када ми је било најтеже, на националној фреквенцији позивала људе да ме треба линчовати и да сам срамота за овај народ. Ја излазим из баште, идем ка рецепцији, она стоји и без блама, без пардона иде ка мени. Кажем Златану: ''Ко иде ово ка мени, ко нека баба?'', и он каже та и та. И жена се мртва ладна јавља! Покриј се ушима! Је л' си ме пљувала, је л' си ме вређала? А она иде ка мени и каже ''Ја само да ти се јавим...'', само сам јој рекла ''Боље да ми не прилазиш!'', срећа па јој нисам изговорила свашта. Жено, ниси у праву, притом причаш нешто, стала си јер си жељна 5 минута на националној фреквенцији, а тај новинар користи тебе јер си будала. Одлично, остани тамо и иди сликај се. Притом, та иста особа је мени стално долазила у Београду на наступе и слике на Инстаграму углавном има са мном. Има среће што сам тако реаговала, мом пријатељу је било јако непријатно, а не по нашки да јој кажем пет-шест... Људи немају блама и границе, то је шоубиз, то је естрада. Војаж, Ана Бекута, Цоби, толико нових лица дивних који ће прићи и бити отворени - закчључила је Милица Павловић.

(Пинк.рс)

Галерија:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".