Марков репертоар обухватају како баладе, тако и песме нешто бржег ритма. Сматра да је остао упамћен по првом албуму, хиту "Ритам око" као и споту за ту нумеру.

Фото: АТА имагес

 

- Људима је некако тај мој први албум баш остао у срцу од тада све до дана данашњег, због оног спота за "Ритам око", где играм као Џон Траволта! Ма то је хит! Мада, чини ми се да се још од тада од мене очекује да снимам само брзе песме, иако ја имам јако лепе баладе. Од мене кад треба да слушају неку баладу као да не могу да дочекају да завршим и да запевам нешто весело - признаје Булат који је искључиво сам бирао песме које ће снимити, а истиче и да никада није зависио од било кога што се тиче посла и каријере.

Фото: АТА имагес

 

- Одувек сам бирао песме које ћу да снимим, никада ми нико није диктирао ништа зато што нисам зависио од других, нисам узимао новце од неких сумњивих људи па онда су они уложили у мој албум, па да одлучују шта ћу да певам, где и за колико. Не, ја сам одувек био свој газда и снимао само оно што се мени допада, напишем текст па се чујем са колегама и текстописцима да се посаветујем - каже певач и открива да ће фанове ускоро обрадовати новим песмама.

- Радим на новим нумерама и сада што ће публика ускоро моћи да чује, мислим да правим неку стратегију и да јурим каријеру после тридесет година је смешно (смех)- истакао је певач.

(24седам)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".