Markov repertoar obuhvataju kako balade, tako i pesme nešto bržeg ritma. Smatra da je ostao upamćen po prvom albumu, hitu "Ritam oko" kao i spotu za tu numeru.

Foto: ATA images

 

- LJudima je nekako taj moj prvi album baš ostao u srcu od tada sve do dana današnjeg, zbog onog spota za "Ritam oko", gde igram kao DŽon Travolta! Ma to je hit! Mada, čini mi se da se još od tada od mene očekuje da snimam samo brze pesme, iako ja imam jako lepe balade. Od mene kad treba da slušaju neku baladu kao da ne mogu da dočekaju da završim i da zapevam nešto veselo - priznaje Bulat koji je isključivo sam birao pesme koje će snimiti, a ističe i da nikada nije zavisio od bilo koga što se tiče posla i karijere.

Foto: ATA images

 

- Oduvek sam birao pesme koje ću da snimim, nikada mi niko nije diktirao ništa zato što nisam zavisio od drugih, nisam uzimao novce od nekih sumnjivih ljudi pa onda su oni uložili u moj album, pa da odlučuju šta ću da pevam, gde i za koliko. Ne, ja sam oduvek bio svoj gazda i snimao samo ono što se meni dopada, napišem tekst pa se čujem sa kolegama i tekstopiscima da se posavetujem - kaže pevač i otkriva da će fanove uskoro obradovati novim pesmama.

- Radim na novim numerama i sada što će publika uskoro moći da čuje, mislim da pravim neku strategiju i da jurim karijeru posle trideset godina je smešno (smeh)- istakao je pevač.

(24sedam)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".