- Ништа, он је мене питао да ли га волим, ја сам рекла не. Никако нисам могла да га волим јер га не познајем. Цица је била љута на њега много, не зато што је преварио и пио него зато што нас је оставио у једној соби без грејања - рекла је Сандра Решић у "Премијера Викенд Специјалу".

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

 

На питање водитеља, зашто певачица никада није питала свог оца, Нина Решића зашто је напустио њу и њену мајку, одговорила је:

- Што? Што се ниси јавио до десете године? Има једна ствар коју никада нисам рекла, то је оно што сам сазнала накнадно. То је прича коју слушам годинама, у време када је био велика звезда, менаџери су му говорили да треба да говори да нема никога и да не треба да говори да има двоје деце. Ја сам чула то од људи који су били уз њега тада.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nino (@amirresicnino)

Решићева је проговорила и о свом деветогодишњем познанству са својим славним оцем који, како каже, није био лош отац, само то није умео да буде једном детету.

- Трудио се, долазио је код нас када му је било тешко. Није имао новца пред крај, трошио их је на све само не на нас. Био је зависник од алкохола, лечио се пар пута али није успело. Пио је две литре водке дневно, био је питом и миран… Нисам рекла да је он био лош отац, али није умео.

Певачица и тренутна учесница ријалити програма Задруга је за медије отворила душу и о свом последњем дану са оцем, пре него што је преминуо.

– Слушали смо Виду Павловић, а ја сам пржила шницле, оно уље је прштало сећам се као да је било јуче, јели смо то и слушали Виду Павловић и Верицу Шерифовић преко четири сата, он је пио водку, а ја воду. Питао ме да ли ми треба нешто, ја сам рекла не и два дана након тога ми је његов менаџер рекао да је преминуо. Мој отац није био добар за мене и моју мајку, али није знао боље, могу да кажем да је био добар човек. Мени сада ништа не фали али све остале људе око себе је обезбедио и дао је све, имао је петособан стан на Бановом Брду, шесторо људи је имало кључеве, ми нисмо - завршава Решићева.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nino (@amirresicnino)

Нино је преминуо 2007. године у 43. години због перфорације панкреса узроковане дугогодишњем прекомерним конзумирањем алкохола, писали су медији. Певач је сахрањен у родној Босанској Дубици.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".