Први кадрови, како најављује продукција, биће снимљени на спектакуларном концерту који ће Аца Лукас одржати 14. априла у Београду, у Комбанк арени. Иначе, откако се у медијима појавила вест да је у припреми снимање овог ТВ остварења, почело је и лицитирање са именима, то јест избором глумаца који ће тумачити улоге у серији и филму.

Како тврди извор близак продукцији, екипа овог остварења све је ближа одлуци и коначном договору о ангажману с неким глумачким звездама. Како сада ствари стоје, Лукасу би требало да се испуни жеља и да га у серији о његовом животу тумачи Марко Јанкетић. Певач је јавно истицао да је син легендарног Мише Јанкетића његов избор.

Фото: Предраг Митић/В. Данилов

 

 

- Гледао сам Марка у неколико серија и закључио сам да је одличан. Може да глуми све жанрове, од Нирване до Силване. Још нисам разговарао с њим, али мислим да би он најбоље представио мој живот. Не знам да ли ће пристати и како ће тећи преговори, али момак је сјајан и мислим да би ме одлично одиграо - рекао је Аца пре двадесетак дана.

Лукасову мајку Видосаву требало би да игра прослављена српска глумица Аница Добра. Извор даље наводи да би фолкерову бившу супругу Соњу требало да дочара атрактивна Теодора Бјелица, а менаџера и продуцента Сашу Мирковића Андрија Кузмановић.

Фото: Петар Милошевић

 

 

Лукаса није био доступан за коментар, док Саша Мирковић није желео да прича о конкретним именима, али је донекле потврдио ова сазнања.

- Имали смо преткастинг за глумце и рецимо да су информације добре, само не знам одакле цуре. Има ту још пуно одличних глумаца, али нећу да вам откривам сва имена, мораћете више да се потрудите. Припреме за снимање крећу крајем маја и почетком јуна, а на концерту у Арени ћемо снимати неке сцене с публиком - рекао нам је Мирковић.

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".