Гоца је истакла да је највећи благослов, који може да се деси једном пару који се воли, да добије заједничко дете. Она је навела да ће поново имати вештачку оплодњу.

- О свему у животу отворено причам не зато што желим да делим своју интиму већ зато што мислим да ако будемо отворено говорили о стварима које су и даље табу, да ће многи много лакше проћи кроз проблеме у животу. То је једини разлог због чега тако говорим и тако размишљам. Не бих више то коментарисала, јер је највећи благослов који може да се деси једном пару који се воли и то толико жели, да добије заједничко дете - рекла је Гоца.

- Ми се волимо и желимо да имамо заједничко дете иако већ имамо једно, моје из првог брака, и то нас испуњава у сваком смислу те речи. Ето трудимо се да постигнемо то још једном. Сад нам је већ потребно да нас мало оставе на миру, јер нисам једина ја која има ту врсту тежње и која има ту врсту притиска. Нека сада мало други причају, зашто увек морам ја? (смех) - додала је она.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/ KONTRA SHOW

 

 

Певачица је навела да има свој балон од сапунице, у ком живи, те да нема намеру да мења своју "стварност".

- Ни трудноћу нисам схватала као нешто где треба да имам мир, да ме нико не дира. То је за мене нешто потпуно нормално. И у овим условима ја радим потпуно нормално и живим нормално и све притиске нормално подносим. Иначе нисам особа која чита било шта о себи, ни лоше ни добро, јер то није моја слика о мени - рекла је Гоца и додала:

- У принципу мене то ништа не гађа, ја имам свој балон од сапунице у којем живим и лепо ми је. И немам намеру да га бушим и да излазим у ову сурову стварност која нас окружује на сваком кораку. Мени је океј скроз, и мало притиска уопште није лоше, и ја сам жена која може да истрпи поприлично велики притисак.

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".