Певач је због тога већ данима ван себе, али за плаћање кауције и помоћ унуку, Ера неће ни да чује.

 - Кауцију? Не бих дао ни један једини динар ни за једног унука, ни за сина, ни за ћерку,  ни за пријатеља, ако си нешто урадио сноси последице! Да ја плаћам кауцију не пада ми на памет. Да идем на тезгу и да платим кауцију унука да извадим из затвора, то не бих урадио, нисам од тих људи, ко је шта урадио нека одговара, као и ја за себе. Ако буде крив носиће мрљу до краја живота  - бесно поручује Ојданић и присећа се шта му је недавно унук рекао о такође ухапшеном менаџеру и куму Каје Остојић, Душку Бањцу, приведеном такође у овој акцији.

- Рекао ми је пре месец, месец и по дана: ‘Деда, поздравила те колегиница која тренира код мене’. Питам га која, он ми каже да је Каја, питао сам га: ‘Откуд ти знаш Кају?’, она је била са мном у ‘Великом брату’. Захвалио сам се и узвратио поздраве, а он ми је рекао: ‘Каја и њен менаџер су моји клијенти и долазе код мене у теретану на тренинге. Чак ми је једном приликом њен менаџер рекао: Поздрави деду, чуо сам о њему све најбоље, ако му треба нека добра тезга могу да му направим. Рекао сам му да се захвали и да мени не треба менаџер, да ме људи знају, да мој број знају сви у свету. То је све што сам знао, пренео ми поздраве од колегинице и пословну понуду за тезгу - рекао је Ера за "Телеграф".

Фото: В. Данилов

 

Подсетимо, у великој акцији полиције, спроведеној пре неколико дана, приведено је 29 људи осумњичених за подвођење и проституцију, а међу њима су и неке од наших познатих личности, међу којима је и некадашња мисица бивше Југославије и певачица Славица Дајана Трипуновић.

(Телеграф)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".