Ојданића је више погодило то што су поједини медији објавили да је Никола био у емотивној вези са Дулетом Бањцем, менаџером и кумом Катарине Каје Остојић:

Фото: В. Данилов

 

- Полудео сам због прича да ми је унук хомосексуалац, још наваљују да живи са Кајиним менаџером. Рекох "Људи, шта је вама?", дечко живи на Петловом брду са млађим братом у стану покојног оца. Сваки дан ту једе, пије, спава, иде на посао, долази с посла... Никола је, бре, прва лига, нема ништа ружно иза себе. Досије му је чист, дупло бело. Сада му је одређен притвор до 30 дана. Унук Урош је био код њега у Правосуђу. Фале три девојке које треба да саватају и узму исказе од њих, па да се утврди према њиховој причи. Од њихове приче зависи да ли Николу пуштају напоље. Док се не прикупе ти искази он ће бити у притвору. То је оно што ја знам, значи лудило - прича Ера и додаје да не може да утиче на унука и промену његовог окружења.

Фото: Инстаграм принтскрин/andjelic_n_/В. Данилов

 

- Ја не могу да му забраним дружење с њим. Ало, бре, шта је вама? Како ја могу да се мешам ту? Има посао, има све, има стан, има све у животу и дозволио је да падне на форе неких клошара, онда ко га ј*бе. Капирате? Па не може мени нико ништа да забрани. Свако нека ради онако како сматра да треба да ради. Ако је толико глуп, шта ја онда да му радим. Не ради се о томе да ли је мој унук или није, али ако си радио то онда треба и да одговараш п*чка ти материна за своје поступке - казао је он.

Ојданић тврди да његов унук није хомоселсуалац јер у његовој породици сви воле жене.

- Гени су чудо. Ако има нешто моје онда је све, само није геј. Деда му је швалер највећи, морају и унуци нешто повући. И о мени се писало да сам педофил, а нисам - казао је он за београдске медије, а потом истакао да је најгоре његовој ћерки која пролази кроз пакао након операције жучи.

- Најгоре ми је због Милене моје ћерке која је оперисана и хоће да умре. Сунце ти је*ем! Има три реза на стомаку након операције жучи и пада у несвест - завршава певач.

(Информер)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".