Ера истиче да је његов унук дечко за пример.

- Морам да станем, како сте чули да је то мој унук. Дечко је добар, ево морао сам да станем да ме не удари ауто. Верујте ми он је без иједне кривичне пријаве. Дечко за пример. Завршио је Диф, факултет, ради као тренер. Бави се фитнесом. Он је прво дете моје ћерке. Мој први унук. Куку. Да је овај средњи Урош па да се не изненадим, али овај никад мрава није згазио - запрепашћено прича Ера.

Фото: В. Данилов

 

- Он је мени рекао пре месец дана "Деда упознао сам се са Кајом која је била са тобом у ријалитију Велики брат. Каја је Ужичанка моја. Она ме упознала са њеним менаџером да је добар момак и ако треба деди нека тезга да могу да рачунам на њега. Ја сам се захвалио и рекао да никад нисам имао менаџера. Рекао ми је да га страшно цене и воли његово друштво. То је било све што сам сазнао - прича Ера.

Ојданић тврди да није имао сазнање да његов унук живи са Бањцем у стану.

- Не, не, мој унук живи на Петловом брду, можда је отишао код Бањца овако у стан у госте, али мој унук живи са братом. То је наследио од покојног оца. Како сам ја чуо ћерка што ми је рекла да је Никола рекао да га је Бањац позвао у стан ваљда што се друже и да је дошла полиција и да их је покупила - прича Ера.

 

Фолкер од шока једва говори.

- Јао, ово ми је тешко пало. Остао сам без коментара. Није да нисам у шоку, не знам да изађем из кола. Он је у фамилији Анђелић као најбоље дете фамилије, тако се третира. Све је на време завршио. Није склон наркотицима, то могу руку да дам, а ово шта се десило не знам. Данас треба да изађу пред судију колико знам. Доказаће да нема везе са тим да је макро, ја верујем да нема везе. А ако је крив нека одговара. Брат је ангажовао адвоката. Није да је леп, паметан, него не могу да вам опишем - прича он.

Фото: В.Данилов

 

Певач каже да му је ћерка на лековима.

- Милена моја, мајка му се оперисала се пре двадесет дана, извадила жуч, сечена на три места, ено је целу ноћ је пила таблете за смирење. Сад ми више жао ње него њега. Ћерка да ми умре, нису јој ране ни зарасле. Сачувај Боже. Да ли је ово могуће. Ја сам увек њима говорио да воде рачуна са киме са друже - закључује он.

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".