Ера је проговорио о свом стеченом богатству, али и открио детаље о садашњој девојци, која је, по свему судећи неколико деценија млађа од њега.

- Ваљда знате шта има ново, као дете сам маштао када ћу једном да дођем у велику дворану Дома синдиката, а само преко пута је радио мој отац, који ми је сваки дан доносио кришку хлеба, намазану машћу и алевом паприком... - рекао је Ера и додао:

- Ја нисам имао ни за кифлу, ни за превоз, качио сам се на тролу, па дођем узмем сендвич, поједем, а сад ми се сан остварио. Почетком осамдесетих година, ја сам овде имао недељу дана солистичке концерте у организацији Раке Ђокића. Као печат свега тога милиони и милиони километара пређених, ево ме данас, срећан, радостан, задовољан примам пехар.

Фото: Јутјуб принтскрин

 

 

- И све што сам стек'о, нек потроши неко! Па како, па паре су за трошење, радио, радио зарадио, не могу ја да трошим те паре. Троше ми унуци, па њихове девојке, моје лепе, добре другарице! Волеле су младе девојке увек мене, али и ја њих, љубав се љубављу враћа. Заљубљен сам сада до ушију - рекао је Ојданић, а онда открио да је његова девојка доста млађа од њега:

- Не памти Милошевића, па рачунај! Треба имати харизму за девојке - рекао је Ера.

- Боље би ти било када завршиш радно време и ту неку кинту коју си зарадио, зовеш је и питаш је да ли је слободна, да се скокца и да одете на Златибор, три дана... Ставиш је у ауто, одеш, забавиш се и вратиш се срећан и задовољан и неки парфем да јој купиш! Саслушајте савет ових маторих, седих и љубав, љубим вас - завршио је Ера.

(Република)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".