Ева Рас је гостујући на телевизији изјавила да је стих "уметница мора бити здрава" доживела као увреду.

- Ја не знам шта је њих инспирисало на то, али мене је језа подилазила кад сам то слушала, а кад сам те латинске реченице на Гуглу превела онда сам била потпуно шокирана. Та реченица да уметница мора бити здрава је директно била увреда против мене - тврдила је глумица у емисији "Гранд магазин".

Ева Рас је затим навела да се она две деценије лечи од рака и да јој се због тога не допадају поменути стихови.

- Сад ми је недавно изашао нови роман, значи ја по њој нисам уметница, зато што ме 20 година лече од рака - рекла је глумица у поменутој емисији.

Подсетимо, Констракта је на јавној сцени од 2007. године, од како је настала група "Земља грува", чији је била члан. Мало ко зна да је певачица Ана Ђурић завршила архитектуру, те да је поносна мајка двоје деце - девојчице и дечака, Лене и Николе.

У браку је са Миланом Ђурићем, коме на друштвеним мрежама такође пише да је, баш као и Констракта, завршио Архитектонски факултет.

На такмичењу "Беовизија 2022" , Констракта је пре наступа у полуфиналу била аутсајдер, али је тада успела да "купи" наклоност публике и на крају у финалу победи фаворите међу којима су били Сара Јо, Ангелина, Зорја Пајић и Аца Лукас.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".