Она у серији има два сина, Луку и Алексу, а мало ко зна да се она током студија остварила у улози родитеља.


Сина Антонија Исаковића, Милица је родила на четвртој години студија, када је остала самохрана мајка.

– Била сам на четвртој години студија када сам се породила и првих шест година, односно док Жарко није постао део наших живота, била сам му и отац и мајка. Било је много и лепих и тешких тренутака, као што то обично бива у животу, али имала сам огромну помоћ својих родитеља који су у то време били "простирка" на коју сам могла да сручим сав терет. Рећи ћу вам само податак да се Антоније родио 9. априла, а ја сам крајем маја са дипломском представом играла у Атељеу 212. То не бих могла да изведем без огромне подршке мајке и оца – рекла је Милица 2017. године у једном интервјуу.

Сину је била и отац и мајка, све док није упознала љубав свог живота - драматурга Жарка Јокановића, а о свом партнеру из младости никад није желела да каже ни реч.

Ове године су прославили 22. годишњицу брака, а за свог супруга често у медијима каже да је њена прва, једина и права љубав за сва времена. Жарко је лако прихватио улогу оца њеном сину Антонију, којег и дан-данас безусловно воли.

Фото: Катарина Михајловић

 

Милица Милша и њен супруг Жарко Јокановић тренутно раде на истом пројекту, у серији "Игра судбине", чији је он и редитељ.

(Стори)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".