Милица Милша и Жарко Јокановић открили су многе детаље о дугогодишњем брачном животу, као и о пројекту који их већ три године заједно држи и на пословном плану, будући да су обоје заслужни за успех веома гледане серије "Игра судбине".

Жарко је најпре испричао да је одмах знао да ће Милица Милша глумити Аду Каначки, а онда је открио и друге занимљиве детаље.

Фото: Катарина Михајловић

 

- Писцу је много лакше да пише када има у глави за кога је то и од почетка сам знао да само Милица може да буде Ада Каначки и нико други, она је много више налик њој него што би она признала. У старту сам имао четири улоге где сам знао ко су идеални глумци, да Милица игра Аду Каначки, да Сандра Бугарски игра Панчету, да Слободан Ћустић игра Вукашина и да наша дивна пријатељица Даница Ристовски игра тетка Лилу, назавану по Милициној стварној тетки која нам је велика подршка - рекао је Жарко, па је навео да је управо Милица заслужна што неке од главних глумица играју у тој серији.

- Милица је једна од ретких глумица које ће искрено препоручити своју колегиницу. На пример, због ње су Оља Левић и Милица Томашевић добиле своје улоге. Ољу је видела на Инстаграму, Милицу исто негде, и рекла је да су лепе, талентоване девојке којима се треба пружити шанса. Волим што није ни завидна ни сујетна већ увек воли да искрено помогне - открио нам је Жарко, а Милицу смо питали какав је однос изградила са главним мушким ликовима.

Фото: В. Данилов

 

- Луку Раца и Стевана Пиалеа сам прихватила као сопствену децу и данас кажем да ја имам тројицу синова, жао ми је али украла сам их од њихових родитеља (смех). Они су стварно добра, васпитана деца, ми смо сви на сету као једна породица - кроз осмех је рекла глумица.

(Стори)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".