Бранко и његова супруга Тања Рибич су својој ћерки дали необично име, односно назвали су је Зала, по једном јогурту који је некада постојао на тржишту.

Маштали су о ћерки којој ће дати баш то име:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zala Djuric (@zaladjuric)

 

- Када смо се нас двоје заљубили, нисмо смели ни да маштамо о заједничком животу, али смо свеједно маштали да ћемо имати једно дете и тада је на тржишту био неки јогурт који се звао Зала и рекли смо да ће нам се тако кћерка звати. Имали смо негде сакривен поклопац у лифту иза огледала и увек смо ту гледали и маштали да ћемо имати некад Залу - открила је једном приликом мајка Тања.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zala Djuric (@zaladjuric)

 

Она је завршила глуму у Нујорку и такође се бави и музиом. Играла је у неколико филмова и такође је издала и песме које је компоновао њен отац.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zala Djuric (@zaladjuric)

 

- Једва сам се прогурала кроз најтежу гимназију у Љубљани, јер ми није ишла хемија, ни други предмети које је требало да учим напамет. Уметност није била цењена - рекла је Зала својевремено за "Клиx.ба".

 

 

- Сваког дана се захваљујем свемиру, својој храбрости и родитељима који су ме довели ту да остварим свој сан - каже Зала о својим студијама и животу у Њујорку.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".