Branko i njegova supruga Tanja Ribič su svojoj ćerki dali neobično ime, odnosno nazvali su je Zala, po jednom jogurtu koji je nekada postojao na tržištu.

Maštali su o ćerki kojoj će dati baš to ime:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zala Djuric (@zaladjuric)

 

- Kada smo se nas dvoje zaljubili, nismo smeli ni da maštamo o zajedničkom životu, ali smo svejedno maštali da ćemo imati jedno dete i tada je na tržištu bio neki jogurt koji se zvao Zala i rekli smo da će nam se tako kćerka zvati. Imali smo negde sakriven poklopac u liftu iza ogledala i uvek smo tu gledali i maštali da ćemo imati nekad Zalu - otkrila je jednom prilikom majka Tanja.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zala Djuric (@zaladjuric)

 

Ona je završila glumu u Nujorku i takođe se bavi i muziom. Igrala je u nekoliko filmova i takođe je izdala i pesme koje je komponovao njen otac.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zala Djuric (@zaladjuric)

 

- Jedva sam se progurala kroz najtežu gimnaziju u LJubljani, jer mi nije išla hemija, ni drugi predmeti koje je trebalo da učim napamet. Umetnost nije bila cenjena - rekla je Zala svojevremeno za "Klix.ba".

 

 

- Svakog dana se zahvaljujem svemiru, svojoj hrabrosti i roditeljima koji su me doveli tu da ostvarim svoj san - kaže Zala o svojim studijama i životu u NJujorku.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".