Имају двоје деце Стрибора и Дуњу. Супруга се Маја ретко појављује јавности, тек се понекад може видети кад прошета руку под руку са чувеним сценаристом, она је одувек била стуб породице, иако после толико времена имају доста трзавица, он је открио да му је она била велика подршка кад је упловио у свет филма, те да им се однос није много променио од почетка везе.

Фото: АТА имагес

 

 

- Међу нама је једнака жеља за виђањем као некада. Постоје дужи периоди када смо заједно. А опет, сви су везани за наше пројекте. Онда је тај животни печат као у драмској радњи код Софоклеа, са три линије. Тако и у мом животу постоје три линије које теку истовремено где су стваралаштво, приватни и заједнички живот у оквиру породице груписани, и можда су један од елемената који продужавају такав живот. Можда до тога доводи и то што Маја и ја у породици немамо никаква правила.

 

Фото: Joel C Ryan/Invision/AP

 

 

- Постоји један природан ауторитет, који се поштује, али мање-више све се некако подразумева. Уз разговор увек примиримо све чешћу острашћену препирку. Приметио сам како старим, да ми све лакше тада суза потече на око, кажу да то иде са годинама. Некада је и добро да је тако, мислим да је најважније у људском животу да човјек буде све у једном. Да буде романтичан, нежан, да буде груб, тачније да у једној људској направи постоје сви елементи имплозије и експлозије. Мада у мом случају супруга воли када сам више ово прво, романтичан - изјавио је раније чувени редитељ, а пренео је "Сторy".

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".