Станари зграде у Новом Саду жале се да се певач и његова драга бахато паркирају и заграђују им пролаз.

- Они возе неке скупе аутомобиле и бахато се понашају. Барбара се намерно паркира на сам улаз у зграду, а онда ми не можемо туда да прођемо. Дешава ми се да идем са пијаце и вучем кесе са собом, па онда још морам да се провлачим између зида и њеног аута. Нечувено! - рекла је комшиница познатог пара и додаје да није једина која се побунила.

- Једном сам хтела парадајзом да је гађам са терасе. Не смета само мени њено бахато паркирање, и друге комшије луде због тога. Један човек је прошли пут звао "паука", па су дошли и покупили јој ауто. Ја сам алармирала полицију када се целу ноћ чула бука из стана у којем живе она и Лазић. Њих двоје често певају, а некад се и свађају. Једва чекамо да се иселе, јер је ово био миран крај док се они нису доселили.

Фото: Јутјуб принтскрин/AmiG Show

 

Барбара је потврдила да ратује с комшилуком.

- Тачно је да имам проблеме са комшијама у Новом Саду. Стално зову полицију и "паука" због мог паркирања. Не знам зашто њима сметам када се паркирам испред зграде у којој живим. Често носим неке ствари са собом и нећу да теглим, шта је ту спорно? - каже певачица и додаје да већ сумња који комшија предводи хајку на њу.

Фото: Инстаграм принтскрин/ barbara.bobak

 

- Једном су ми однели кола, па сам морала да платим казну. Други пут су исто звали "паука", али сам на време излетела испред и спречила да ми однесу аутомобил. Људи из паркинг-сервиса су ми рекли да је један комшија звао. Мислим да знам о коме је реч, један старији који нема никога и највећи је баксуз у нашој згради.

(Информер)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".