Она сматра да мора да се открије ко су жене које се баве проституцијом.

- Мора да се открије ко су елитне проститутке, јер се оне под паролом неког занимања баве најстаријим занатом на свету. Немам ништа против проституције, нека се одмах легализује, нека постоји, али то је проститутка - каже она и додаје:

- Не желим да се прича само о ријалити звездама, желим да се отвори питање елитних проститутки и у водитељству, новинарству, политици... Неке жене које раде тај посао, заштићене су. Нису најгоре само девојке које су у ријалитију.

Фото: АТА имагес

 

 

Јована истиче да је тему елитне проституције и сама покренула пре две године, јер је то њена "улога у друштву" да покреће ствари који други не желе.

- Ја сам ту аферу покренула пре две и по године, то је прва афера коју сам покренула, па је Тања Савић дошла као друга... То је моја улога у друштву, да покрећем ствари које други не желе, јер ја не желим да будем у том кошу. Уложила сам своје здравље, част и углед да бих била овде где јесам, на Пинк су ме довели резултати и не желим да будем у таквом кошу. Ја сам патила дуго година због таквих неких, које су на тај начин напредовале, преко кревета - рекла је водитељка.

(Пинк.рс)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".