Једна од главних тема у Србији  већ неколико дана је елитна проституција, а цене девојака "за једну ноћ", које се помињу, многе су шокирале.

Недавна акција полиције у којој је ухапшено неколико елитних проститутки, али и макроа, "уздрмала" је естраду јер се помињу имена која су одавно позната јавности.

Иако ова тема није никаква новина, сваки пут изнова интригира све, а посебно због огромних цифара које се помињу,  јер цифра коју клијент плати некој од девојака износи колико и нечија плата на годишњем нивоу. Управо је то разлог коментара који се могу прочитати на друштвеним мрежама, а најчешће је питање: "Јесу ли од злата?".

Фото: Профимедиа

 

За орални се*с 1500 евра, а за ноћ и до 5.000

Детаљи тајне акције полиције, која је трајала неколико месеци, говоре да су цене ухапшених елитних проститутки "папрене", а најјефтинији износ који се помиње је 1.000 евра и то за оранлни се*с.

Ипак, за ноћ са "продавачицом љубави" потребно је издвојити чак  5.000 евра, а неке су за специјалне жеље клијената добијале и веће износе.

Пало шест организатора, међу којима су две жене

- У притвору су три особе, док су остали пуштени да се бране са слободе. Полиција је привела дванаест девојака које су се бавиле проституцијом и седам клијената - каже наш извор близак случају и напомиње да је девојке ангажовала Ј. Ј. ухапшена мадам.

Према нашим информацијама, она је била задужена да налази клијенте и контактира са њима, а потом им шаље девојке, за себе је задржавала 40 процената зараде, а 60 процената је ишло девојкама.

Међу девојкама које су радиле за Јелену, према нашим информацијама, била је и ријалити учесница и Плејбој зечица Мартина Рајић која је платила казну код судије за прекршаје у износу око 50.000 динара.

Фото: Профимедиа

 

Ухапшен и естрадни менаџер

Треће основно јавно тужилаштво у Београду је одредило задржавање менаџеру певачице Каје Остојић, Душану Бањцу, фитнес тренер Николи Анђелићу, као и Јелени Јојић због сумње да су учествовали у посредовању проституције.

Ухапшени Бањац, који се сумњичи да је био макро и подводио девојке, задржан је у притвору до саслушања. Он је и раније хапшен због посредовања у проституцији. Иначе, јавности је познат и као менаџер Каје Остојић, којој је крстио и ћерку.

"Три хиљаде евра за ноћ, за те паре певам 60 сати"
Цене елитних проситутки су тема која не престаје да се коментарише, те је тако видео певачице Марије Шерифовић док разговара са својом мајком Верицом постао прави хит на интернету.

Наиме, Марија и њена мајка Верица су дискутовале о извесној водитељки која се наводно бави најстаријим занатом, али и ценама услога које пружају проститутке:

- Ко ти је крив што се ниси бавила проституцијом - рекла је Марија Верици:

- Три хиљаде евра једна ноћ, жено! Певала сам 60 сати за 3.000 евра - говорила је Верица, док ју је Марија тајно снимала.

(Телеграф.рс)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".