Otkako se pročulo za veliku akciju policije u kojoj je uhapšeno 29 osoba u Beogradu koje se sumnjiče da imaju veze s elitnom prostitucijom, ne prestaju da isplivavaju novi detalji i imena, a pojedini mediji su pisali da je u organizovanje susreta s bogatom klijentelom umešana i Dušica Grabović.

Ona se nakon skandala oglasila na Instagramu i negirala da ima veze sa prostitucijom i podvođenjem devojaka, a zapretila je i tužbama.

 

 

- Želim da se obratim svim medijima koji su objavili apsolutne laži i neistine o meni! Kao što znate, već od decembra prošle godine sam u Americi na uspešnoj turnije koju sam nažalost morala da prekinem usled smrti moga oca i gubitka jedinog oslonca u mom životu! Nisam navikla da me život mazi, ali što je mnogo, mnogo je! Zbog duševne boli koju mi godinama nanosite dok su mi i roditelji bili živi, bila sam primorana da istog momenta angažujem svog advokata! Pošto sam australijski državljanin, svi ćete morati da odgovarate pred njihovim zakonom za povredu ugleda i časti! - istakla je Dušica.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".