Глумица је у емисији "Реална прича" говорила о најтежем периоду који су пре више од три деценије проживели њени родитељи.

- Када сам имала пет година била сам склоњена из Београда због претњи које су биле упућене мом тати и целој мојој породици. Кад си тако мали не схваташ да неки људи не схватају уметност, па кад то још помешају са политиком и острашћеношћу, онда ту испадне нека велика папазјанија, главе су превише острашћене и долази до непријатних ситуација - отпочела је своју причу о можда једном од тежих тренутака за њену породицу, Калина.

Фото: Милутин Лабудовић

- Нажалост морала сам да будем склоњена. Хвала богу све се добро завршило, али остане ожиљак на срцу петогодишњег детета. Дете можда не разуме неке ствари, али уме да препозна емоцију и уме да препозна опасност и језу која ти прође кроз кичмену мождину, кад чујеш страх у гласу својих родитеља - рекла је и осврнула се на гест тих људи.

- Не могу то да оправам, јер какав човек мораш да будеш да би претио детету, ма и одраслом човеку, а камо ли детету, да би повредио његове родитеље.

Фото: Танјуг/Јадранка Илић

 

- Тада нису били забринути само отац и мајка него и јавност и бабе и деде. Кад те склањају из Београда, то онда није пријатно. Ипак, кад су се ствари довеле у ред, након извесног времена вратила сам се у Београд.

Упркос свему томе, Калина је одабрала да уплива у глумачке воде, а без обзира на претрпљену трауму родитељи су јој дали бескрајну подршку.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".