‒ У нашој кући Миона је увек положајник, она „џара“ ватру ‒ открила је Љиљана, а девојчица је додала да за то увек добија поклон, чоколаду или нешто слично, као и да је деда Синиша тај који јој испуњава све жеље.

Фото: Јутјуб принтскрин/Prakticna zena

 

 

‒ Звезде о којима читамо су тамо негде. Ми смо мала земља, мали је ово простор. Добро је док можемо да живимо опуштено; да идемо у продавницу, на пијацу, да се шетамо са децом. Свака изолованост води до усамљености, а човек је социјално биће и мора да се дружи и да има пријатеље.

Додала је да, будући да њен супруг Синиша Ковачевић, са којим је у браку четири деценије, не воли да путује, она свет обилази са другарицама.

‒ Узмемо рентакар и „зујимо“. На тај начин упознајемо људе и културу једне земље, али и њихово кулинарство.

Девојчица, која ликом подсећа на маму Калину и баку Љиљану, открила је да не жели да крене њиховим путем. План јој је да постане архитекта и већ сада похађа школицу за младе архитекте. Иако је бака у свему подржава, напоменула је да је још рано за доношење коначне одлуке, тим пре што је и Калина говорила да ће студирати психологију, па је уписала глуму, што значи да се никада не зна и ништа се не може испланирати.

(ТВ Прва)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".