Иза себе је оставио супругу Снежану, као и синове Ивана и Николу, а Иван је кренуо очевим стопама и сада се бави глумом.

Фото: О. Радошевић

 

 

- Мој велики сан био је да заиграм са татом на главној сцени, али то се због несреће у којој је страдао, нажалост, није догодило. Зато су ми након премијере емоције биле помешане, али мислим да би он био задовољан начином на који сам одиграо своју прву улогу. Много ми је драго што ми је пружена прилика, а то што сам дебитовао на овој сцени буквално је један остварени сан - изјавио је Иван својевремено.

- Имао сам осамнаест година и ишао у четврти разред средње школе када се несрећа догодила. То је нешто што не може никада да се преболи, али човек некако мора да се помири са чињеницама и крене даље. Морао сам да сазрем брже јер кад останеш без оца, мораш да преузмеш неке ствари које је он радио, а немаш више ни заштиту коју си имао. Али, у таквим ситуацијама то је нормално - додао је он тада.

- Ипак, драго ми је да поред свега нисам изгубио дете у себи јер умем и да се насмејем и да заплачем. Глума није мој бег од несреће која се догодила, једноставно сам срећан када сам на сцени. Знам како мој отац не би желео да одустанем. Та мисао гура ме напред да будем све бољи и професионалнији, баш онакав какав је и он био - истакао је Иван Заблаћански.

Ивана је домаћа публика имала прилику да гледа у серијама: “Пет”, “Тате”, “Црвени месец”, али и многим другим.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".