Неда Украден и Маринко Роквић, према речима певачице известан период нису разговарали, будући да му је певачица замерила извесну ствар. То се догодило пре певачеве смрти, својевремено, а Неда је испричала детаље сукоба који се догодио.

Фото: АТА имагес

 

Наиме, будући да се певачица на њега и те како наљутила, према њеним речима, преплакала ноћ када се извесни инцидент догодио:

– Десио се један инцидент између мене и Маринка Роквића који ја нисам могла да му опростим. За мене је то било прилично шокантно, да сам се ја јако наљутила. Мислила сам да ће се он извинити, али није, па сам ја целу ноћ преплакала. Потпуно непотребно, један чин нервозе. Не би ми било шокантно, јер ја њега јако волим. Његову породицу и његове синове. Десет година нисмо говорили, у ствари свако је радио свој посао. И ето, зет је имао идеју да нас помири за мој рођендан и ето, то му је пошло за руком – рекла је певачица..

Фото: Н. Скендерија

 

Како се наводи, Недин зет Пеца помирио је завађене стране, те је Маринко певачици тада честитао рођендан тачно у поноћ.

– Ја сам га одмах сутрадан назвала и отпевала сам му песму, послала сам му видео поруку и зет је то одврнуо на разгласу – рекла је Украденова.

(Свет)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".