Популарна певачица Марија Микић  је недавно на специфичан начин обелоданила да је у другом стању. 

Она је говорила о својим спонтаним побачајима и борбама које су уследиле након тога. Данас је, како каже, срећна трудница и на лето ће на свет донети ћерку Ђурђу.

- Јако сам осетљива. Само плачем, увек. Ово стање је таква потреба за центром пажње од партнера и породице. Ако сам замислила нешто, онда мора тако. Супер сам генерално, али сам баш емотивна - испричала је певачица Марија Микић.

Фото: АТА имагес, К1 телевизија принтскрин

 

Марија је испричала да је трудноћа променила све на боље.

- Борили смо се за то. Искрено сам почела да уживам у трудноћи пре неких двадесетак дана, јер сам прошла сито и решето. Нисам желела да омаловажим медије, јер сам увек имала одличну сарадњу са свима. Нисам то обелоданила медијима, јер сам имала и неуспеле трудноће и спонтане побачаје. Свашта се дешавало - испричала је Марија.

Певачица Марија Микић испричала је кроз какве тешке периоде је пошла због неуспелих трудноћа и спонтаних побачаја.

- То је такав један ролеркостер, где си ти најсрећнији на свету. А онда паднеш. Страшно помешене емоције, а психички је јако тешко да се вратиш. Не желим да ме ико сажаљева, али попети се на бину после тога. Певаш и забављаш, а кад дођеш кући плачеш. Имала сам неко затишје на Инстаграму. Публика ми је стварно била велика подршка. Јован је био главни. Увек је био ту да ме подигне. Али, треба да се спремиш за нешто ново, а бојиш се - испричала је Марија Микић.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".