Али уколико и у тој замисли не успеју, једном детету желе да пруже бољи живот.


- Гоца је била јако тужна када је добила негативан резултат, међутим, не одустаје, велики је борац и не жели да клоне, а највећу подршку има од мужа Раше. Иако су се пети пут подвргли вештачком зачећу, они ће кроз неко време вероватно покушати поново. Међутим, сели су разговарали и решили да ако ускоро не успеју да се остваре као родитељи отпочну процес усвајања. Разговарали су са Сергејем Ћетковићем који је усвојио две девојчице и он им је објаснио све око процедуре. Пошто већ има ћерку Лену, Гоца би желела да усвоји дечака - каже извор.

Фото: АТА имагес

 

О одлуци да усвоје дете недавно је за домаће медије говорила и певачица. Открила је да она и Раша немају прилику да усвоје новорођену бебу. Према нашем закону, жена од 48 година не може да усвоји тек рођену бебу, јер разлика између усвојитеља и усвојеника не сме да буде већа од 45 година.

Фото: АТА имагес

 

- Процедура око усвајања деце је језива јер морају да се испуне разни захтеви, а има и одређених ограничења. Мораш две-три године да прикупљаш папире и млатиш се са глупостима. Причала сам са Сергејем Ћетковићем, који је усвојио ћерке и који ће покушати да уради нешто да се те процедуре убрзају. Пошто не можемо да усвојимо бебу, Раша и ја смо се договорили да изаберемо дете које ћемо финансијски помагати - открива Тржанова.

(Стар/Глорија)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".