Дан после наступа писало се да је обожавалац седео у двадесетом реду и аплаудирао после сваке песме, да га је ово задовољство коштало 40.000 марака, да је Гоци поклонио 101 ружу и авионску карту у једном правцу за Женеву, да је она више пута заплакала од среће.

Фото: АТА имагес

 

 

Главно питање било је - ко је мистериозни мушкарац? Да се нека кладионица позабавила тим догађајем, највише људи би се кладило на бизнисмена Дејана Драгојловића, са којим је Гоца тада била у вези. Причало се о њиховој великој љубави која је, ипак, завршена раскидом.

Док су се тог новембра у кафићима, супермаркетима, на пијацама и у аутобусима чули коментари „како је то романтично“, естрадни кругови брујали су: "Ма каква љубав, то је маркетиншки трик Гоциног менажера Ганета Пецикозе“. Узгред, Гане је био и остао један од најуспешнијих естрадних менаџера, а некада и Гоцин кум. Но, то кумство је "пукло" управо због концерта.

У неком тренутку Гане је прво дискретно, а онда и гласно саопштио да није било романтике, већ рачунице. Неколико година касније овако је сажео своје виђење приче:

- За њу је тада "Сава центар" био велики залогај. Пет дана пре концерта морали смо да осмислимо нешто да би продаја кренула. После тог концерта и вести да је дечко закупио цео "Сава центар“, за један дан продала је 3.000 карата и распродала Нови Сад, Крагујевац и Крушевац.

 

 

Када су га питали ко је био "мистериозни удварач“ коме је његово "кумче“ певало, без оклевање је одговорио - момак из наше екипе, а није пропустио ни да дода да би Гоца за тај концерт требало да добије "Оскара“.

- У том тренутку објавила сам албум "Желим да се променим". Радила сам у уторак, среду, четвртак, петак и суботу, и уопште ми није био потребан никакав маркетиншки трик. То је урадио неко за мене, за мене као жену.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".