Много текстова по домаћим медијима у последње време бави се тајном одличног изгледа глумице Мирјане Карановић у њених 65 година и небројено пута наводиле би се, готово таксативно, њене здраве навике, начин исхране, вежбе које неуморно ради у својој теретани... Међутим, тајна Мирине свежине, здравог тела као и духа, пре свега се крије у рутини, идеалној свакодневици коју је сама себи уредила и може се рећи да је захваљујући таквим навикама пронашла парче своје среће у овој животној фази. То подразумева шетње врачарским улицама, где већ дуго година станује, одлазак у теретану која се такође налази на само пар улица од њене зграде, као и друге активности које тамо воли да упражњава.

Фото: Танјуг/Драган Kујунџић

 

Сада, нажалост, та једноставна а важна свакодневица под претњом је да буде угрожена управо зато што је угрожен дом Мирјане Карановић и њено становање на поменутој адреси у једном од најлепших делова Београда.

Наиме, како пише "Story", идилична атмосфера Мирјанине терасе која је успешно изолована од градске вреве сада је у опасности да нестане. Одмах до зграде на Врачару у којој станује наша славна глумица у плану је грађење другог објекта и то ни више ни мање него друге зграде па ће, према актуелном грађевинском плану, то посебно нашкодити Мирјани чију ће терасу нови објекат потпуно заклонити. Мирјана и њене комшије очајни су због плана да се поред њихове зграде започну радови на другој који ће сасвим вероватно нарушавати њихову свакодневицу још током саме изградње, а камоли када цео процес буде завршен.


Глумица још увек није спремна за званичну изјаву овим поводом, али јесте потврдила да је изградња у плану, иако се још увек чека судбина тог пројекта. Како је објашњено, у току је смишљање плана којим би се обештетили станари који су, као и Мира, угрожени овим пројектом, па је чак могуће исељење и прелазак на нову адресу.

Некакав договор морао би да буде постигнут јер становници Мирине, али и околних зграда не желе да пристану да се у њиховом комшилуку одједном створи нова грађевина која би могла да озбиљно наруши квалитет живота свих становника. Како пише "Story", читава драма могла би да прерасте у сукоб на јавној сцени, будући да се иза инвеститора који планира градњу спорног објекта наводно налази један наш познати кошаркаш. Будући да нико није био спреман да потврди његов идентитет, иако се по кулоарима увелико нагађа о његовом имену али и мотивима да баш на овом месту изгради зграду, још увек је рано да се предвиђају размере потенцијалног сукоба, а сама Мирјана за сада није лично улазила у решавање проблема с дотичним спортистом, већ се нада да ће надлежни заштитити њене и интересе њених комшија.

(Story)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".