Глумица је недавно сазнала да је позитивна на ковид, а како јој је клиничка слика била изузетно лоша, лекари КБЦ "Бежанијска коса" одлучили су да је хоспитализују. Извор близак глумици открива да је она у лошем стању, и да због малаксалости и пада имунитета свакодневно прима инфузије

- Мира неколико дана није била добро, имала је високу температуру и тешко је дисала, осећала бол у грудима. Антигенски и ПЦР тест показали су да је заражена корона вирусом - рекао је извор и открио да је глумица имала изузетно лошу клиничку слику.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/mirjanakaranovic

 

 

- Снимак плућа и налази из крви били су лоши. Мира отежано дише, много се замара, због чега су лекари проценили да је велики ризик да је пусте на кућно лечење. Због тога су је задржали на болничком лечењу да би пратили њено стање. Врхунски стручњаци брину о њеном здрављу и труде се да све прође што пре - рекао је извор, који је инсистирао на анонимности.

- Лекари су Мири преписали јаке антибиотике, а због свеопштег лошег стања организма, укључили су јој и инфузије. У лечење јој је такође додата и витаминска терапија да би јој што пре ојачао имунитет, који је тренутно изузетно слаб. Мира је раније имала озбиљне здравствене проблеме када је сазнала да јој штитна жлезда не ради како треба и након те дијагнозе, она је драстично променила стил живота. Лекари су због тога посебно обазриви приликом одабира терапије да лекови не би утицали на њену болест. Чине све да се након ковида врати старом начину живота и свакодневним навикама без већих последица - објаснио је извор.

Фото: Танјуг/Драган Kујунџић

 

 

Новинари су овим поводом позвали и глумицу.

- Не могу тренутно да причам - рекла је она кратко промуклим гласом.

Мирјана је у једном тренутку на свом Инстаграм профилу са пратиоцима поделила фотографије из болничког кревета.

- Стигла корона и до мене. Добро сам - написала је она, али се очигледно брзо покајала па је уклонила и фотографије и објаве.

(Ало)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".