Мирјана Карановић, која је начином на који је дочарала лик Мирјане Марковић, супруге Слободана Милошевића, у серији “Породица“ привукла пуно пажње, често је на мети коментара и због изгледа. Она је маестрално одиграла ову улогу и многи су се након тога питали како успева да одржи младоликост, упркос томе што храбро гази седму деценију. Иако је 28. јануара напунила 64. године, изгледа и даље неговано и лепо.

Беспрекоран изглед није дошао преко ноћи већ је резултат потпуно промењеног начина живота, на који се одлучила јер је имала проблем са штитном жлездом. Иако се раније њена исхрана заснивала на тесту и нездравим пецивима, успела је, иако то у почетку није било лако, да потпуно промени јеловник.

Фото: Танјуг/Комуникарт/Н. Бабић

 

“Потпуно сам избацила теста, житарице, махунарке, млечне производе, а пошто не једем месо, живим од поврћа и рибе. Дозвољене су ми и семенке и суво воће у ограничаним количинама“, рекла је Мирјана недавно и открила да месо већ деценијама не конзумира.

“Пре 27 година сам престала да га једем. Никад га нисам ни волела, а кад сам открила макробиотичку исхрану, прешла сам на интегрални пиринач и поврће“, рекла је глумица које не скрива да јој највише недостају теста, али се и нашалила да понекад сања бурек.

“Можда понекад. (смех) Као што понекад поједем хлеб. Летос сам на мору јела рибљу чорбу и нисам одолела да не умочим мало хлеба. Увек сам волела мочу“, рекла је она.

Да је уз кориговану исхрану пресудна и физичка активност, Мирјана Карановић нас често подсећа на свом Инстаграм профилу.

На вежбе одлази четири пута недељно, а ево како изгледа један део њених тренинга.

(Hello)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".