Андреана Чекић, више пута је ишла на усавршавање свог изгледа. Она то никада није крила, и увек је отворено говорила на ту тему. 


Чекићева је оперисала и смањила нос, а медији су писали да је певачица попуњавала боре, повећавала уста и затезала лице.

Потрошила је чак 3.000 евра на све те операције, јер естетски захват носа кошта чак 2.000 евра, а повећање усана 600 евра.

Певачица је на Инстаграму поделила слику где су видљиве њене велике промене на лицу. Фотографија је иначе из 2010. године са аудиције за Звезде Гранда.

Фото: Принтскрин/Интсаграм/andreanacekic

 

Андријана је недавно била у центру скандала, када је тужио аутор песме "Ципела", а отворено је говорила своју страну приче.

- Морам рећи да та песма није моја, то припада публици. Мене када питају ја све кажем. Конкретно, та песма је била на Грандовом каналу док сам ја са њима била под уговором, после тога је скинута, канал је угашен, ја сада имам нови канал који сам отворила од нуле и та песма ту не постоји. Сматрала сам да ће композитор и текстописац те песме Саша Лазић да је пребаци на свој канал. Он је захтевао да му дам новац од прегледа што ја нисам могла да остварим јер ни ја нисам имала новац од прегледа. Ко је узео новац видећемо, на суду ће све да изађе на видело. Јако ми је жао што је Саша Лазић одлучио да постане такав човек. Ја када ме звао рекла сам му да зове Поповића, јер канал није мој. Мене је тужио иначе за душевни бол, он наводно није могао да једе и спава када је песма са 10.000.000 прегледа скинута са Грандовог канала. Никоме ништа не дугујем, ја сам велики џек, помагала сам шаком и капом, жао ми је што су људи нереални - казала је она у емисији "Амиџи шоу.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".