Andreana Čekić, više puta je išla na usavršavanje svog izgleda. Ona to nikada nije krila, i uvek je otvoreno govorila na tu temu. 


Čekićeva je operisala i smanjila nos, a mediji su pisali da je pevačica popunjavala bore, povećavala usta i zatezala lice.

Potrošila je čak 3.000 evra na sve te operacije, jer estetski zahvat nosa košta čak 2.000 evra, a povećanje usana 600 evra.

Pevačica je na Instagramu podelila sliku gde su vidljive njene velike promene na licu. Fotografija je inače iz 2010. godine sa audicije za Zvezde Granda.

Foto: Printskrin/Intsagram/andreanacekic

 

Andrijana je nedavno bila u centru skandala, kada je tužio autor pesme "Cipela", a otvoreno je govorila svoju stranu priče.

- Moram reći da ta pesma nije moja, to pripada publici. Mene kada pitaju ja sve kažem. Konkretno, ta pesma je bila na Grandovom kanalu dok sam ja sa njima bila pod ugovorom, posle toga je skinuta, kanal je ugašen, ja sada imam novi kanal koji sam otvorila od nule i ta pesma tu ne postoji. Smatrala sam da će kompozitor i tekstopisac te pesme Saša Lazić da je prebaci na svoj kanal. On je zahtevao da mu dam novac od pregleda što ja nisam mogla da ostvarim jer ni ja nisam imala novac od pregleda. Ko je uzeo novac videćemo, na sudu će sve da izađe na videlo. Jako mi je žao što je Saša Lazić odlučio da postane takav čovek. Ja kada me zvao rekla sam mu da zove Popovića, jer kanal nije moj. Mene je tužio inače za duševni bol, on navodno nije mogao da jede i spava kada je pesma sa 10.000.000 pregleda skinuta sa Grandovog kanala. Nikome ništa ne dugujem, ja sam veliki džek, pomagala sam šakom i kapom, žao mi je što su ljudi nerealni - kazala je ona u emisiji "Amidži šou.

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".