Некадашња учесница музичког такмичења "Звезда Гранда" породила се пре нешто више од три месеца, а сада је открила и да ју је изненадило што је добила девојчицу.

- Медени месец мој муж и ја нисмо имали. На недавном путовању од четири дана ћеркицу Катју су чувале моје блиске особе, породица. Недостајала нам је тада. Одмах су пали загрљаји кад смо се вратили. Изненадило нас је, иначе, да је девојчица, мислила сам да носим дечака. Спавам кад она спава - рекла је Катарина Грујић, па се дотакла супруга, фудбалера Марка Гобељића.

Фото: АТА имагес

 

- Ако добије неку понуду "преко" сви се селимо ту. То нам је договор. Видећемо, све би ускладили. Ништа не може тог типа да утиче на нашу љубав. Имамо ту неку неописиву љубав. Не може то да нам буде икаква препрека, да се преселимо и слично - истакла је певачица, која се осврнула на проблем који њена колегиница и кума Андреана Чекић има са Емиром Ђуловићем око дуета "Ципеле", који је исту нумеру недавно препевао са Александром Бурсаћ.

Фото: Инстаграм принтскрин/bursacaleksandra_official

 

- Та песма ће увек бити и остати хит Андреане Чекић. Да није било ње та песма сигурно не би била хит. Ко год да је сад преснимио, препевао, неће бити упамћена та верзија, не вреди. То није колегијално, то не треба тако да се ради. Баш сам данас на радију чула ту песму, Андреанину верзију, оригиналну, наравно - рекла је за "Блиц" Катарина.

Каћа се дотакла и Констракте, представнице Србије на овогодишњој "Евровизији".

Фото/ Инстаграм принтскрин/ gobeljamg7

 

- Па, знаш како, свашта може да се деси на "Евровизији", може да се деси да победимо. Нешто је другачије, занимљиво је, до сада то нисмо видели. Мислим да можемо да освојимо неко високо место - казала је Грујићева.

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".