Сара открива да су јој јавне прозивке теже падале када је била млађа.

- Морам да признам да је до сада Твитер био најдивнији према мени. Памтим и "Први глас Србије", "Твоје лице звучи познато"... Не дај Боже никоме. Још сам ја тада била јако млада, па ми је све теже падало - открива Сара Јо и додаје:

Фото: RTS Pesma Evrovizije - Zvanični kanal

 

- Како је био огроман талас позитиве, морало је да се очекује и да дође до негативе. Ја сам уживала у целокупној тој позитивној енергији и љубави коју никада до сада нисам добила. И тек након финала се та негатива десила. До тада ја сам се осетила вољено и признато као никад до сада. Након финала се десио неки обрт, људи су покушавали да направе јаз тамо где га није било. Људи воле да причају и да пискарају раличитости. Завршило се такмичење и упоређују се такмичари који су неупоредиви. Гледала сам да то не схватим лично и да не будем роб тог негативног таласа - каже Сара Јо.

Фото: Н. Скендерија

 

Зое Кида Констрактину песму је оценила као револуционарну.

- Била сам сасвим сигурна да ће Сара победити, мисим да је овде један много леп сценарио који се десио. Сви смо били неупоредиви, мислим да су сви победници. Констракта је донела нешто потпуно другачије, ја знам како она размишља, није ме изненадио њен наступ. Мислим да је ово њена најзаокруженија нумера, то је све дошло из њене паметне главе, нису њој много помагали. Она је донеле нешто ново, што комуницира са савременим временом на много нивоа - каже Зое Кида, која је закључила да је за њу једна револуционарна ствар.

Фото: Јутјуб принтскрин/ RTS Pesma Evrovizije - Zvanični kanal

 

Сара Јо се сложила да је исто у питању револуционарна ствар.

- Када се деси неко нов и свеж тек тад разумеш колико нам је била потребна. Када ти имаш такве извођаче да мислиш да више ништа не може да те шокира, као на пример када се пре неколико година појавила Били Ајлиш са неким својим фазоном и ја памтим да када сам одгледала наступ током полуфинала и да ме је њен преформанс потпуно одувао. Једна једина ствар која је битна је аутентичност. Када неко има концепт и када неко има израз и то је нешто што је важно - каже Сара Јо.

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".