Сара је уочи такмичења свакодневно била активна на мрежама, имала је чак по неколико ТВ гостовања дневно, а дала је и бројне интервјуе. Међутим, после такмичења потпуно се повукла у илегалу.

Фото: RTS Pesma Evrovizije - Zvanični kanal

 

У Сарином комшилуку кажу да су је видели, али да нису приметили знатну промену у њеном понашању.

- Баш јуче сам је видела, враћала се из набавке. Ништа није било другачије, све исто, као и пре ове гунгуле с том Евровизијом. Добар дан - добар дан, фина, насмејана девојка, нисам приметила да је у депресији. Што би и била, гледала сам на телевизији, стварно је била одлична - каже комшиница за Пинк.рс, која је изразила жељу да остане анонимна.

Сарини пријатељи и људи из блиског окружења, ипак, знатно више знају.

- Није Сара ни у каквој депресији, иако видим да се по Твитеру пише то. Реално, јесте се разочарала, што је и нормално, јер зна колико се трудила када је ушла у цео пројекат и никад није ни крила да има велику жељу да оде у Торино да представља Србију... Али, далеко од тога да је у некој депресији, и глупо је што је прозивају да је негодовала због Констактине победе. Радује се због ње и навија за њу, а и исто вече, после финала, отишла је у клуб, где је славила и проводила се до јутра - каже Сарин пријатељ, који открива где и са ким проводи дане.

Фото: АТА имагес

 

- Са Жигом је, дечком, сада одмарају, после свог оног хаоса. У стану је углавном, заједно су, ту смо и ми, друштво, са њима. Чујемо се сваки дан и дружимо. Не излази често из куће, не креће се сад ни међу људима, јер јој је стварно потребан одмор, имала је лудачки темпо око свега овога и нон стоп је била тамо-вамо, није се скидала са ТВ-а.

Сарина биска пријатељица каже да су певачицу повредили поједини коментари на мрежама.

Фото: Катарина Михајловић

 

- Оно је лудило, има милион мимова, сада је и њој све то смешно, интерно се спрдамо, али искрено у почетку није тако било. Испало је стварно безвезе, као да је она пала у очај јер није победила и да је огорчена због Констракте... Свашта. Стварно није тако. Јесте, разочарала се у тренутку и није то могла са сакрије на лицу, она је искрена, али далеко од тога да је против неког, баш напротив, она је са Констрактом супер. Ето, било је тих неких хејтера, то ју је сморило мало у почетку, али је стварно пресрећна, немате појма колико јој је порука подршке стигло, и од обичних људи и од колега. Баш су јој се ту сви нашли. Сад се мало повукла, прија јој, нон стоп је са Жигом, пуне батерије пред те неке нове ствари које ће Сара ускоро да избаци, она што се тога тиче никад не мирује - испричала је она.

(Пинк.рс)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".