Глумци су познати по томе да се спремају за своје улоге веома темељно, те да су спремни на много тога. Чак и када је опасно по живот. 

Глумица Миона Марковић показала је како је изгледало снимање једне сцене у серији боливудске продукције у којој игра.

Фото: Танјуг/Раде Прелић

 

У њој је висила наопачке чак 45 минута, а у једном тренутку су чак и запалили канап којим је била везана.

- Да, пристала сам да висим наопчаке једно 45 минута (са паузама, наравно) и да, док се клатим, вриштим што заправо повећава пристисак у очима (сутрадан су ми сви капилари очни попуцали). И да, пристала сам да ме поливају водом која је кобајаги бензин што је иначе, да знате ако сте у наопачке ситуацији, изузетно болно јер сва течност која улази у нос и уста тешко излази напоље јер је обрнуто гравитацији - рекла је Миона, па појаснила зашто није дозволила да је "запале" до краја:

- Ипак нисам пристала, а не би ми ни дозволили, јер више не бих имала косу ни обрве а можда ни кожу, да ме запале! Уместо мене то је урадио каскадер моје висине са периком као што је моја коса и свака му част! - додала је глумица.

Мионин хоби је "поле данце" (плес око шипке) што је показала на свом налогу на Инстаграму, те не чуди што је ту стекла кондицију и снагу како би могла да изађе у сусрет свим тешким, физичким захтевима редитеља.

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".