Лик Ана Марије, који је тумачила ова лепа млада глумица, врло брзо је постао јако популаран, а убрзо су за њу уследиле и нове битне улоге.

Фото: Танјуг/Раде Прелић

 

Тако је Миона играла велике улоге у серијама "Корени", "Мочвара" и "Азбука мог живота", а њена самоувереност и спремност да мења ликове само доприности свести о њеном таленту.

Ипак, млада глумица популарна је и на друштвеним мрежама, а фанови су годинама имали могућност да прате њену бившу велику љубав. Она је редовно качила слике са дечком, а то је престало средином 2020. године, те је тихо готово неприметно њхова љубав нестала након дугогодишње везе.

Готово нико није ни схватио да Миона није у вези са Новићем све док се на њеном профилу није појавио нови мистериозни момак који је очигледно заробио њено срце.

Давид Алић, редитељ из Пирота, освојио је срце ове лепе глумице још средином прошлог лета лета, када су заједно радили на припремама за представу "Иваново самоубиство" у позоришту Семберија.
Лепа глумица је у току лета качила слике са својим драгим са плаже са којим је отишла на летовање, а сада је показала како изгледа њен дом у коме је он грли и љуби, док је у опису фотографије написала само једну реч "породица". Да ли ово значи да је Миона нашла господина правог? И да ли ће Давид и Миона подићи своју везу на виши ниво не знамо, али смо сигурни да ћемо ускоро сазнати.

 

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".