Певачица Марија Шерифовић синоћ је одржала други по реду концерт у Белекспо центру који су подржале многе њене колеге, међу којима се нашла Илда Шаулић, Јована Пајић Јована Николић, бројне звезде „Гранда“, али и једна чланица стручног жирија поменутог такмичења.

Фото: Н. Скендерија

 

У питању је певачица Вики Миљковић која је дошла у друштву свог супруга Драгана Ташковића Ташкета да пружи подршку певачици на другом концерту. Вики открива да обожава да слуша Маријине песме и да је једва дочекала њен наступ. 

Фото: ATA Images

 

- Редовно долазим на њене концерте и недостајали су ми. После две године, када је најавила концерт и када сам долазила овде имала сам осећај да је крај короне. Баш ми је лепо вечерас, добро се осећам - рекла је Вики која је на концерт дошла са супругом Ташкетом. 

На питање представника седме силе зашто остале колеге из жирија „Звезда Гранда“ нису дошле да подрже Марију Вики је рекла:

-  Са Цецом се данас нисам чула, али знам да је на Златибору, писала ми је, али не знам до кад остаје. Мислим да је Ђорђе у Македонији, а за остале чланове жирија не знам, нисмо се чули и нисам обавештена - казала је она.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".