Популарна певачица каже да је њу веома тешко освојити и да је сваки покушај унапред осуђен на пропаст.

Услов за срећу


- Још нисам доживела да мене неко осваја! Да уопште крене у тај поход. За почетак то делује веома тешко, да не кажем неосвојиво - започиње причу Марија за и додаје да јој тренутно одговара да буде сама:

- Страва је осећај када ти нико никада не приђе. Да је другачије, вероватно би само било губљење времена. Дуго нисам направила први корак, нити планирам у скорије време да то учиним. Ни за кога немам живаца, времена, а ни стрпљења. Тренутно ми је овако лепо и нећу да се оптерећујем тиме да ли сам сингл или не, нити ми је то услов за срећу.

Иако многе њене колегинице којима су се удварале жене кажу да су припаднице ЛГБТ популације веома агресивне и навалентне, Шерифовићева то није осетила на својој кожи:

Фото: АТА имагес

 

- Незамисливо ми је да неко према мени има агресиван приступ. Али, руку на срце, није било ни оних романтичних покушаја. Заправо, готово да није ни било никаквих приступа. Конекција се деси само уколико ја то пожелим.

- Ја не кувам, већ моја мајка Верица. Забранила сам јој да у мом стану спрема храну, јер не волим мирис лука. Рекла сам јој: "Иди у други стан, скувај, па се врати." Волим сарму, пребранац, чорбе, мусаку, али кад крене да се динста лук, дословно могу да доживим нервни слом. Тај мирис не уђе само под кожу него и у џигерицу. Увела сам правило са људима са којима сарађујем, а то је да је хигијена основа да уопште можемо да почнемо да разговарамо. То мислим и за цигарете, али их некако још и толеришем. Лук никако!

Фото: Архив Новости

 

 

Сукоб с Милијем

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Grand Online

 

Марија је недавно у "Звездама Гранда" ушла у сукоб са Александром Милићем Милијем јер ју је оптужио да лобира за своје кандидате.

- Девет месеци ми ти кандидати узимају и крв и душу, па ваљда могу у финалу да позовем људе да за њих гласају? То би сви ментори требало да учине! Мили је у финалу имао двоје или троје кандидата, а са једним је одабрао да изађе на сцену. Шта би било да сам ја одлучила да урадим тако нешто? - пита се певачица.

Заказала и трећи концерт у Београду


Марија Шерифовић одржаће концерте 23, 24. и 28. марта у "Белекспо центру" на Новом Београду.

- Одабрали смо тај простор, јер се Центар "Сава" реновира. Настављамо пројекат "Друга страна плоче", који је прекинут 2020. године због пандемије коронавируса. Пошто су прва два концерта распродата, пустили смо у продају и карте за трећи - каже певачица.

(Информер)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".