Ован

Сродна душа Овна:

Самоуверен појединац који га може пратити. Ован је агресивно предузимљива особа која воли да живи брзим темпом. Треба им партнер који их неће спутавати, већ пратити. Идеална сродна душа им је неко самоуверен, практичан и који се не боји иницијативе и честих промена.

Потенцијалне сродне душе: Ован, Лав, Стрелац, Близанци и Водолија.

Фото: Профимедиа

 

Бик

Сродна душа Бика:

Одана и романтична особа којој је он центар света. Правој особи Бик ће остати веран до самог краја. Међутим, Биковима је потребан неко ко ће им пружити љубав истог интензитета. Бикови немају времена да играју игрице, па им није потребна таква особа. Такође, воле романтичне типове који могу учинити да се осећају као да су једина особа на свету!

Потенцијалне сродне душе: Рак, Јарац, Девица и Рибе.

Близанци

Сродна душа Близанца:

Интелектуалац са оштрим смислом за хумор и довољно склон ризику да им свакодневица буде занмљива. Близанци умеју да буду избирљиви у вези са избором партнера, тако да се свака особа може сматати битном ако баш она буде избор једног Близанца.

Потенцијалне сродне душе: Лав, Вага, Ован и Водолија.

Рак

Сродна душа Рака:

Интелигентна, пажљива и сензуална душа с емпатичним срцем. Рак има велико срце и пуно љубави, али ако их желите стварно га освојите, морате узвратити истом мером! Њима је потребан неко интелигентан ко ће окупирати његов ум, али и такође довољно пажљив да се осећају посебнима и вољенима. Немају времена за себичност тако да њихов идеални партнер такође мора бити брижан и емпатичан.

Потенцијалне сродне душе: Шкорпија, Бик, Риба и Девица.

Фото: Профимедиа

 

Лав

Сродна душа Лава: Неко самоуверен, мистериозан и способан да одржи узбуђење у односу. Лава безнадно привлаче самоуверене, али и мистериозне особе. Желе некога ко је спреман за авантуру и довољно интригантан да их држи у неизвесности о томе што ће се следеће догодити!

Потенцијале сродне душе: Близанци, Вага, Стрелац и Ован.

Девица

Сродна душа Девице:

Неко софистициран, комплексан, амбициозан и потпуно предан. Међутим, та особа такође треба бити мотивирана и амбициозна, а не неко ко само лежи цео дан и не постиже апсолутно ништа. Више од свега Девицама треба неко ко ће им бити апсолутно предан. Потенцијалне сродне душе: Шкорпија, Јарац, Рак и Бик.

Вага

Сродна душа Ваге:

Да добро изгледа, паметан и самоуверен. Вага има високе стандарде када се ради о љубави и неће се задовољити са насумично одабраном особом. Воле физичку лепоту, јер цене естетику. Воле интелигенцију јер су паметни и досађују их “спори умови”. Цене самоувереност и воле оне који знају шта желе!

Потенцијалне сродне душе: Близанци, Водолија, Стрелац и Лав.

Фото: Профимедиа

 

Шкорпија

Сродна душа Шкорпије:

Онај ко им представља прави изазов и храни се њиховом страшћу.Када сте са Шкорпијом, њихова љубав је дубока, интензивна и потпуно безусловна. Воле мало мистерије и интриге и привлачи их оштроуман хумор!

Потенцијалне сродне душе: Рибе, Девица, Јарац и Рак.

Стрелац

Сродна душа Стрелца:

Особа отвореног ума и слободног духа која никада не покушава да их промени. Стрелац воли своју слободу и не треба им неко превише посесиван ко ће им “висити” над главом!

Потенцијалне сродне душе: Лав, Водолија, Ован и Вага.

Јарац

Сродна душа Јарца:

Елегантна и интригантна душа са стилом која може окупирати њихов ум и остати верна до краја. Јарац је избирљив када је реч о избору партнера и он мора бити елегантан и са стилом. Такође, мора бити интелигентан како би Јарца окупирао на дуге стазе.

Потенцијалне сродне душе: Рибе, Бик, Девица и Шкорпија.

Фото: Профимедиа

 

Водолија

Сродна душа Водолије:

Предан, али да воли забаву, са уврнутим смислом за хумор и талентом за кување. Мора бити екстровертан и увек расположен за авантуру.

Потенцијалне сродне душе: Вага, Ован, Близанци и Стрелац.

Рибе

Сродна душа Риба:

Неко самоуверен и креативног ума. Рибе живе у свом свету и никад не узимају живот превише озбиљно. Највише од свега треба им неко са ким се могу повезати и комуницирати на дубок и смислен начин.

Потенцијалне сродне душе: Вага, Ован, Бик и Лав.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".