Овна карактеришу и ведрина и смелост, али и наивност и склоност идеализму.

Уласком Сунца у овај ватрени знак почела је нова астролошка година која доноси значајне промене готово свим знацима Зодијака.

ОВАН

Осетићете велику снагу и прилив енергије. Све што у овом периоду будете пожелели успећете и да остварите. Неким Овновима смеши се промена радног места или позитиван заокрет у пословању уколико се баве приватним бизнисом. У љубави ће вам "цветати руже".

БИК

Док Сунце буде боравило у знаку Овна, трудићете се да приведете крају све незавршене послове, али у тајности, далеко од очију других. Могуће је да ћете упловити у емотивну везу која из неког разлога, макар у почетку, мора да буде тајног карактера.

Фото: Профимедиа

 

БЛИЗАНЦИ

Улазак Сунца у вашу 11. кућу указује на то да ћете бити у центру пажње, окружени пријатељима и људима са којима дуго нисте били у контакту. Многи Близанци ће се заљубити у особу коју ће упознати преко пријатеља.

РАК

У овом периоду прштаћете од амбиције и жеља да се докажете на пословном пољу. Уколико сте без посла, сада је тренутак да промените тај статус. На личном нивоу, многи Ракови ће почети да обраћају више пажње на свој имиџ и утисак који остављају у јавности.

ЛАВ

Улазак Сунца у пријатељски знак Овна инспирише вас да преузмете иницијативу и да коначно решите све оно што вас је мучило у претходном периоду. Неки Лавови ће дати отказ, неки ће коначно успети да затворе финансијску конструкцију или да врате кредит, а сви који су у вези или браку планираће путовање са вољеном особом.

Фото: Профимедиа

 

ДЕВИЦА

Сунце у ватреном Овну подстакнуће вас да поставите ствари на своје место кад је реч о послу. Осећате да вам је потребна промена у радном окружењу, а сада је и тренутак да је направите. Заузете Девице пожелеће да више времена проводе са вољеном особом.

ВАГА

У периоду владавине Овна бићете фокусирани на међуљудске односе. Многе Ваге ће на неке приче ставити тачку, било да се ради о послу, пријатељству или љубави. Коначно ћете престати да улажете енергију у људе који то не умеју да вам узврате.

ШКОРПИЈА

Улазак Сунца у вашу шесту кућу натераће вас да делате брзо и енергично. Имаћете пуне руке посла, али вам ни снаге ни идеја неће мањкати, па рачунајте да је ово период у години када бисте могли да заблистате у пуном сјају на пословном пољу. На љубавном плану могућа је веза са особом коју посматрате као пријатеља.

Фото: Профимедиа

 

СТРЕЛАЦ

Период владавине Овна један је од најсрећнијих периода у животу особа рођених у знаку Стрелца. Енергије вам неће мањкати, оставићете иза себе све оно што вас је мучило и терало да сумњате у себе и своје способности. Заљубљени Стрелчеви уживаће у хармоничним односима са вољеном особом, а они слободни плениће пажњу где год да се појаве.

ЈАРАЦ

Бићете фокусирани на породична питања која су код вас једно време, због пословних обавеза, пролазила “испод радара”. Сад долази тренутак да решите проблеме и истерате ствари на чистац. Можда вам неће бити пријатно да односе са неким члановима шире фамилије прекинете, али ако је то једини начин да се заштитите, немојте се премишљати.

Фото: Профимедиа

 

ВОДОЛИЈА

Сунце улази у вашу трећу кућу и најављује бурне дискусије и честа путовања у вези са послом. С друге стране, пријатељи ће вам се често обраћати за помоћ и савет јер неке дилеме неће успети да разреше сами.

РИБЕ

У наредних месец дана бићете издржљивији и снажнији него што можете да замислите. Положај планета најављује да ћете дати све од себе да заштите своје позиције, не само на послу, већ и у приватном животу.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".