Ovan

Srodna duša Ovna:

Samouveren pojedinac koji ga može pratiti. Ovan je agresivno preduzimljiva osoba koja voli da živi brzim tempom. Treba im partner koji ih neće sputavati, već pratiti. Idealna srodna duša im je neko samouveren, praktičan i koji se ne boji inicijative i čestih promena.

Potencijalne srodne duše: Ovan, Lav, Strelac, Blizanci i Vodolija.

Foto: Profimedia

 

Bik

Srodna duša Bika:

Odana i romantična osoba kojoj je on centar sveta. Pravoj osobi Bik će ostati veran do samog kraja. Međutim, Bikovima je potreban neko ko će im pružiti ljubav istog intenziteta. Bikovi nemaju vremena da igraju igrice, pa im nije potrebna takva osoba. Takođe, vole romantične tipove koji mogu učiniti da se osećaju kao da su jedina osoba na svetu!

Potencijalne srodne duše: Rak, Jarac, Devica i Ribe.

Blizanci

Srodna duša Blizanca:

Intelektualac sa oštrim smislom za humor i dovoljno sklon riziku da im svakodnevica bude zanmljiva. Blizanci umeju da budu izbirljivi u vezi sa izborom partnera, tako da se svaka osoba može smatati bitnom ako baš ona bude izbor jednog Blizanca.

Potencijalne srodne duše: Lav, Vaga, Ovan i Vodolija.

Rak

Srodna duša Raka:

Inteligentna, pažljiva i senzualna duša s empatičnim srcem. Rak ima veliko srce i puno ljubavi, ali ako ih želite stvarno ga osvojite, morate uzvratiti istom merom! NJima je potreban neko inteligentan ko će okupirati njegov um, ali i takođe dovoljno pažljiv da se osećaju posebnima i voljenima. Nemaju vremena za sebičnost tako da njihov idealni partner takođe mora biti brižan i empatičan.

Potencijalne srodne duše: Škorpija, Bik, Riba i Devica.

Foto: Profimedia

 

Lav

Srodna duša Lava: Neko samouveren, misteriozan i sposoban da održi uzbuđenje u odnosu. Lava beznadno privlače samouverene, ali i misteriozne osobe. Žele nekoga ko je spreman za avanturu i dovoljno intrigantan da ih drži u neizvesnosti o tome što će se sledeće dogoditi!

Potencijale srodne duše: Blizanci, Vaga, Strelac i Ovan.

Devica

Srodna duša Device:

Neko sofisticiran, kompleksan, ambiciozan i potpuno predan. Međutim, ta osoba takođe treba biti motivirana i ambiciozna, a ne neko ko samo leži ceo dan i ne postiže apsolutno ništa. Više od svega Devicama treba neko ko će im biti apsolutno predan. Potencijalne srodne duše: Škorpija, Jarac, Rak i Bik.

Vaga

Srodna duša Vage:

Da dobro izgleda, pametan i samouveren. Vaga ima visoke standarde kada se radi o ljubavi i neće se zadovoljiti sa nasumično odabranom osobom. Vole fizičku lepotu, jer cene estetiku. Vole inteligenciju jer su pametni i dosađuju ih “spori umovi”. Cene samouverenost i vole one koji znaju šta žele!

Potencijalne srodne duše: Blizanci, Vodolija, Strelac i Lav.

Foto: Profimedia

 

Škorpija

Srodna duša Škorpije:

Onaj ko im predstavlja pravi izazov i hrani se njihovom strašću.Kada ste sa Škorpijom, njihova ljubav je duboka, intenzivna i potpuno bezuslovna. Vole malo misterije i intrige i privlači ih oštrouman humor!

Potencijalne srodne duše: Ribe, Devica, Jarac i Rak.

Strelac

Srodna duša Strelca:

Osoba otvorenog uma i slobodnog duha koja nikada ne pokušava da ih promeni. Strelac voli svoju slobodu i ne treba im neko previše posesivan ko će im “visiti” nad glavom!

Potencijalne srodne duše: Lav, Vodolija, Ovan i Vaga.

Jarac

Srodna duša Jarca:

Elegantna i intrigantna duša sa stilom koja može okupirati njihov um i ostati verna do kraja. Jarac je izbirljiv kada je reč o izboru partnera i on mora biti elegantan i sa stilom. Takođe, mora biti inteligentan kako bi Jarca okupirao na duge staze.

Potencijalne srodne duše: Ribe, Bik, Devica i Škorpija.

Foto: Profimedia

 

Vodolija

Srodna duša Vodolije:

Predan, ali da voli zabavu, sa uvrnutim smislom za humor i talentom za kuvanje. Mora biti ekstrovertan i uvek raspoložen za avanturu.

Potencijalne srodne duše: Vaga, Ovan, Blizanci i Strelac.

Ribe

Srodna duša Riba:

Neko samouveren i kreativnog uma. Ribe žive u svom svetu i nikad ne uzimaju život previše ozbiljno. Najviše od svega treba im neko sa kim se mogu povezati i komunicirati na dubok i smislen način.

Potencijalne srodne duše: Vaga, Ovan, Bik i Lav.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".