Након путовања у Марбељу и Дубаи, Јелена је сада коначно у Србији, са својим сурпугом, а недавно су заједно присуствовали и утакмици кошаркашког клуба Црвена Звезда, чији је Ноле велики фан.

Новак и Јелена у друштву Сашке Веселинов и Ђорђа Ђоковића гледали су кошаркашку утакмицу.

Усред драме око визе и Новаковог такмичења на Аустралија Опену, жене широм света заинтересовао је неко други - Ђорђе Ђоковић.

Фото: Jamie McCarthy/Getty Images

 

 

Након што се појавио на конференцији за штампу са оцем Срђаном и мајком Дијаном, Твитер је експлодирао:

"Једина добра ствар у вези са дебаклом је што смо сазнали да су му браћа презгодна!"

"Новаков брат је такав фрајер да ја то не могу да поднесем!"

"Кога брига за Новака, видите му браћу", били су само неки од коментара.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Мarko Djokovic (@djokomare)

 

Директор турнира "Сербиа Опен", Ђорђе Ђокович већ месецима ужива у љубави са мисицом и водитељком Сашком Веселинов. Сашку, која ради као водитељка на једној спортској телевизији, шира јавност је упознала 2017. године када је изабрана за прву пратиљу "Мис YУ" такмичења, а пар се упознао преко заједничких пријатеља. Сашка и Ђорђе су у везу ушли пре 10 месеци, а заједнички живот отпочели су пре три месеца.

Међутим, Ђорђе Ђоковић има далеко узбудљивји љубавни живот.

Најмлађи Ђоковић је имао љубавне афере чак и са многим девојкама са јавне сцене, а тренутно је у вези са водитељком Сашком Веселинов. Сашка често добија комплименте на рачун изгледа, али ни мање ни више него што то добија бивша љубав Ђорђа Ђоковића. Реч је о Тијани Ралић.

 

 

Тијана и Ђорђе су три године били у вези. Њихових заједничких фотографија на њиховим профилима више нема, али има на фан страницама фанова који су у њима видели савршени пар.