Елена Караман и Душан Рељин уживају већ годину дана у љубави. О њиховом односу се мало зна и ретко ко зна детаље из приватног живота овог пара. Међутим, оно шта се зна јесте да су они одлучили за започну један заједнички бизнис. 

Фото: Инстаграм принтскрин/ elenakaraman.essenceofliving

 

Њих двоје су креирали линију мириса која ће се разликовати од других производа сличне намене. 

- Прошле године одлучио сам да се упустим на ново путовање са мојом сродном душом и коначно смо угледали светлост. Наш креативни центар потрудио се да магију и алхемију претвори у мирис - написао је Душан уз Еленину фотографију, на којој се види да су тимски радили како би покренули свој бренд мириса за тело и просторије.

Њих двоје полажу велику наду у заједнички посао, а оно што је сигурно јесте да су у питању комбинације специфичних мириса које ће подићи велику прашину у јавности. Њихови називи и састојци биће у складу с њиховим начином и филозофијом живота и свим оним што интригира домаћу јавност, посебно кад је у питању Елена.

Фото: Инстаграм принтскрин/elenakaraman.essenceofliving

 

Подсетимо, Елена након развода од Југослава Карића на својим друштвеним мрежама редовно објављује сцене с духовних ритуала, па су тако њени пратиоци могли да виде како се моли земљи, води и ваздуху, како је скупљала менструацију у чашама, те њен плес око ватре уз мантре, а недавно је шокирала јавност и када је написала да ју је на дан великог отварања космичких капија прозвао, ни више-ни мање, него - пиротски ћилим. 

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".