Глумац се, како пишу амерички медији, већ неко време бори с деменцијом. Стање му се наводно толико погоршало да сад прихвата све пословне понуде како би могао да заради што више док је још радно способан.

Гласине су почеле након што је 66-годишњи глумац почео да прихвата улоге у нискобуџетним филмовима. Јутјуб канал "Халф ин тхе Баг" позабавио се овом темом. "Брус Вилис сними десетак филмова годишње, а ви никад нисте чули ни за један од њих. Бавићемо се овим чудним феноменом и покушати да схватимо што се догађа", написали су у опису емисије.

Фото: Јутјуб принтскрин

 

"Тужно је видети како пропада"

У коментарима се затим јавио Мет Ескендри, редитељ који је заслужан за неколико Вилисових филмова међу којима су и "Хард Килл", "Сурвиве тхе Нигхт" и "Траума Центер".

- Негде сам прочитао да Брус Вилис има деменцију и да заправо није ни свестан шта се догађа око њега, написао је један корисник, на што је Ескандри одговорио: "Да, то је истина, режирао сам четири филма с њим па знам из прве руке. Тужно је гледати како легенда попут Бруса пропада пред вашим очима. Видео сам то док сам радио с њим протеклих неколико година."

Фото: Танјуг/АП

 

"Има деменцију", потврдио је редитељ.

Напали га због маске, а он је само заборавио?

Амерички таблоид "ОК!" је још 2021. године писао да Брус Вилис има деменцију и да је одлучио да што више времена проводи са породицом. Наводно има и велику подршку бивше супруге Деми Мур.

- Породица се увек трудила да Брус има подршку која је неопходна, рекао је извор тад за таблоид. "Тужно је што га људи исмејавају", додао је.

Фото: Архива Новости

 

Већ дуго времена се шушка и да тијеком снимања филмова мора носити слушалицу јер наводно не може запамтити сценарио.

Прошле године се суочио с критикама јер је виђен без маске на једном догађају. Он се касније правдао да је реч била о "кривој процени", али упућенији тврде да је Вилис једноставно заборавио да треба да понесе маску. Брусу Вилису наводно деменција није службено дијагностикована, али извори каже "да приватно већ годинама се бори са њом".

(Еспресо)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".