Певач је навео да је имао здравствених проблема које су га за мало коштале живота.

- Добро сам сада, било је тих неких здравствених проблема. Мада ја увек кажем да мене Бог чува, ја можда не верујем у Бога на начин на који би требало, али ја верујем на неки свој начин. Нико не треба да пропати због мог неког поступка намерног тако да је то највеће веровање. Било је ту свашта, неких инфекција које су ме за мало коштале живота, али захваљујући доктору Јовановићу начелнику хитне помоћи на ВМА, то је све супер испало - рекао је певач.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ĆEMO (@cemo_cemo_official)


Певач је навео да је имао проблем са глутеусом и да је била вирусна инфекција која је прерасла у нешто више.

- То није био стомак, пошто нисам могао да детаљишем о деловима тела. Глутеус је био у питању, то смешно звучи, али ја ево сада не би могао да седим. Не знам ни ја тачно шта се догодило, била је то нека вирусна инфекција. С обзиром да ми је метаболизам јак она је избила. Требао сам да лежим у болници, али пошто сам ја молио да будем кући, ја сам свако вече ишао на ВМА па превијања и тако. Буквално што каже народ "за длаку сепса" - истакао је певач.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ĆEMO (@cemo_cemo_official)


Након што се опоравио задесила га је и гнојна ангина, па тумор.

- Мало пре Нове године добијем гнојну ангину. То се санирало, мада сам пазио и одлучио да се јавим докторима. Био је тумор и морао сам да га оперишем. То је исто добро санирано хвала Богу на моју срећу. Опорављао сам се месец дана, нисам могао да причам. Мој кум ме је врло често зезао када би дошао да ме обиђе: " Јој куме ти си ми нешто у "slowmotion". Ја сам неко ко је врло грлат и воли да прича, али тада сам баш био оскудан са могућностима - рекао је Ћемо.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".