Ipak, jedan podatak o njoj malo ko je znao.


Popularna dizajnerka Sonja Vuksanović poznata je kao fatalna za domaće pevače, budući da je najpre zarobila srce Željka Šašića, za koga se udala kad je imala svega 18 godina, a potom je osvojila i Acu Lukasa.

 

Malo je poznato da je Šašićeva bivša supruga, u danima njihove velike ljubavi, bila zvezda njegovog spota za pesmu "Ona je priča života moga", koju je, prema pisanju medija, Željko posvetio upravo Sonji.

 Kruna ljubavi Sonje i Željka jeste ćerka Sofija Šašić, koja se bavi dizajnom, te je očito da je njeno otpočinjanje karijere u svetu mode i svojevrsno kretanje majčinim stopama.


Ona je veoma popularna na društvenim mrežama, a kako je odgovarala na pitanja pratilaca na Instagramu, otkrila je tom prilikom jedan manje poznat podatak o sebi.

 

Naime, jedan od pratilaca ju je upitao zbog čega ima dva imena, što je ćerka pevača Željka Šašića detaljno obrazložila, uz fotografiju pasoša. Ona nije jedina, pa, tako, i ćerka Zdravka Čolića nikada ne ističe koje je njeno puno ime u javnosti.

- Rođena sam u Nemačkoj. Tamo je normalno da imaš dva imena, i po želji mojih roditelja, odlučili su tako. Kao što vidite po dokumentu, ime mi se stvarno piše "Sophia", a ne Sofija - rekla je ona i dodala da njeno puno ime, zapravo, glasi Sophia Laura..

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".