Бојана важи за једну од певачица са најбољим гласовним могућностима на нашим просторима. Откако се појавила на јавној сцени она се борила са великим вишком килограма. Често је истицала да је хедониста, да ужива у храни и да не жели да држи дијете.

Недавно је открила да је смршала чак 45 килограма, а најбољи доказ њене трансформације, јесу слике које качи на Инстаграм, и на којим изгледа одлично.

 

 

Певачица иначе не воли да прича о свом приватном животу, а недавно је отворила душу и испричала како је успела да смрша.

"Пошто је један свеопшти хајп око тога како сам смршала… хвала свима на комплиментима, али да не би портали самоиницијативно писали о томе шта ја радим. Ево укратко, корона је, имам вишак слободног времена јер посла нема. Решила сам да се посветим себи. Водим рачуна шта клопам“, започела је Стаменов на Инстаграму.

 

 

„Није се десио никакав специјални чаробни штапић ни хируршке процедуре. Добро сам, здрава сам, што и вама желим. Нисам на неком специјалном режиму исхране. Радим ово због себе, и сви треба да раде ствари због себе, не због других. Да не бих хеклала, штрикала, имам времена, па сам решила да смршам. Супер ми је. Верујте у процес, сви који нешто желе да раде, саветујем им да буду доследни“, рекла је Бојана Стаменов у видеу.

Бојана је, раније говорећи о својој новој фигури истакла да се одрекла слаткиша и теста те да је увела свакодневне шетње.

„Наравно да сам избацила хлеб и слаткише, увела шетње, али има и свашта нешто поред тога“, мистериозно је навела певачица о којој су неки медији писали да је изгубла чак 45 килограма.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".