Према незваничним информацијама, они су били у друштву момка који је из пиштоља ЦЗ 7,65 мм упуцао радника обезбеђења београдског клуба Мира Ч. (41). Инспектори су у клубу нашли осам чаура, а затим узели снимак пуцњаве на основу којег су расписали потрагу за нападачем.

- Полицију о пуцњави у клубу обавестио је радник "Стефан Брауна". Полиција је упућена на терен, а иза клуба у аутомобилу нашла је Сашу С. У том тренутку у бег се дао Игор Ј. који је заустављен код БАС-а. И Саша и Игор примљени су у Ургентни центар где су им констатоване повреде главе које су задобили у тучи - објашњава саговорник.

Према последњим информацијама, пуцач је идентификован и ускоро ће бити приведен у полицију, а касније и у тужилаштво.

- У питању је младић стар око 25 година, нижег раста, који је био обучен у црно. Он је у клуб дошао са своја три друга и девојком. Очевици су рекли да је прво дошло до расправе због девојке, а затим и туче младића са радницима обезбеђења. Нападач је затим изашао из клуба да би се убрзо вратио са пиштољем и испалио седам метака у Чуљковића и побегао. Он је идентификован и ускоро ће бити приведен у полицију - каже саговорник.

Иначе, пре 13 година у пуцњави у Немањиној улици рањен је Мане Ч., такође радник обезбеђења и брат ноћас упуцаног Мира.

- Хитно потребна крв било које крвне групе. Крв се скупља у Светог Саве 39, и потребно је нагласити да је за Мира - пише у објави.

У току је операција рањеног, коме су пројектили повредили панкреас, један бубрег и танко црево.

(Телеграф)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".